پخش زنده
دانلود اپلیکیشن اندروید دانلود اپلیکیشن اندروید
English عربي
4820
-
الف
+

دهقان: همیشه آرزوی کارکردن با میرباقری را داشتم

جعفر دهقان از نقش «مصعب‌ بن زبیر» در سریال «مختارنامه» گفت.

جعفر دهقان بازیگر تلویزیون و سینما از نقش «مصعب‌ بن زبیر» و کار کردن با داوود میرباقری در سریال «مختارنامه» گفت.

به گزارش آی‌فیلم به نقل از فارس، جعفر دهقان بازیگر تلویزیون و سینما این هفته مهمان برنامه «سریالیست» بود و از نقش «مصعب‌ بن زبیر» در سریال «مختارنامه» گفت. او در مورد این نقش گفت: در سریال «مختارنامه» پیدا کردن شخصیت مصعب ‌بن زبیر خیلی سخت بود. منابع کمی وجود داشت. دیدم بهترین راه برای رسیدن به این شخصیت این است که از آقای داوود میرباقری کمک بگیرم و از او تشکر می کنم.

دهقان تاکید کرد: واقعا باید او را «استاد میرباقری» نامید. اگر کمک های آقای میرباقری نبود امکان نداشت بتوانم به این راحتی با این شخصیت ارتباط برقرار کنم. سر سکانسی که قرار بود کار کنیم اول آقای میرباقری می آمد و می گفت ببین این اتفاقات مثلا قبل از این افتاده و اینها در آینده رخ خواهد داد. یعنی من را در شرایطی قرار می داد که درک آن لحظه ها کاملا برایم ملموس بود. راحت بودم و کار می کردم و این به دلیل کمک های آقای میرباقری بود. کتاب زیاد بود اما زمان برای مطالعه نداشتم. تصور کنید امروز با من صحبت کردند پنج روز بعد سرصحنه رفتم. گاهی زمان برای این کار دارید که همه منابع مرتبط با نقش را مطالعه کنید.

این بازیگر ادامه داد: من برای نقش مصعب انتخاب شدم. نمی دانم چرا مرا انتخاب کردند. سر سریال «حضرت یوسف» بودم که از دفتر زنده‌یاد اکبر فلاح که تهیه کننده این کار بودند با من تماس گرفتند و برای سریال «مختارنامه» دعوت شدم. خیلی دوست داشتم با آقای میرباقری کار کنم. همیشه می گفتم یعنی می شود با او کار کنم؟ او جزء فیلم سازهایی است که خیلی از بازیگران آرزوی کار با او را دارند. چون وقتی با او کار می کنی می آموزی و یاد می گیری. علاوه بر کار آموزش هم میبینی. همیشه گفته‌ام کارهای او کلاس بسیار خوبی است. وقتی این نقش را به من پیشنهاد داد گفتم آقای میرباقری من اصلا این آدم را نمی شناسم. گفت می شناسی نگران نباش. بسیار به من اعتماد به نفس داد. در همان جلسه اول نزدیک به دو ساعت تمام با من درباره نقش صحبت کرد. گفتم نگرانم. گفت نگران نباش اگر دوست داشته باشی می توانی بازی کنی. مگر اینکه خودت دوست نداشته باشی. من هم دوست داشتم با آقای میرباقری کار کنم. هر چه کار جلوتر رفت علاقمندی من به این نقش بیشتر شد. او شخصیت تنومندی بود. در حد و اندازه فرماندار بصره بود. شش هزار نفر را سر می‌زده است. چه کسی این کار را می کند!؟

دهقان در ادامه درباره سکانس در خون غرق شدن پسر خلیفه در سریال «مختارنامه» توضیح داد: سکانس بسیار مشکلی بود. تصور کنید در فصل سرما خون بود و باید داخل آن می رفتی و بعد از خون بیرون می آمدی. درست است این سکانس خیلی مشکل بود اما با توجه به اینکه از قبل برایش فکر شده بود فکر نمی کنم بیشتر از دو ساعت برایش وقت گذاشته باشم. از زمانی که گریم شده و لباس پوشیده سر صحنه رفتم و این سکانس را گرفتیم و تمام شد شاید حدود دو ساعت شد. چون برای همه چی فکر شده بود. جلوه های ویژه تصویری و کامپیوتری نداشتیم. همه در صحنه ساخته شده بود. کار آقای شاه ابراهیمی بود. بسیار زحمت کشیده بود. بسیاری از ویژوال افکت‌های کار را ساخته بودند. سکانسی که از اسب ها از زیر خاک بیرون می آیند و تیرهایی که می رود و دوربین حرکت می کند. همه را ساخته بودند. برای همه چیز فکر شده بود.

دهقان در پایان درباره سختی های کارهای تاریخی و دینی گفت: برخی وقتی کارهای تاریخی را نگاه می‌کنند فکر می‌کنند یک دکور زده اند، رفته ایم و بازی کرده ایم و در این حد است. اما اینطور نیست. هر کدام از لباس ها و گریم های شخصیت ها را ببینید که باید در طول روز و در گرمای ۴۸ درجه شهرک سینمایی کار کرد. واقعا مشکل است. حالا تصور کنید که بخواهی به شخصیتت فکر کنی و نقش را درست بازی کنی. کارهای تاریخی مشکلات بسیاری نسبت به کارهای دیگر دارد. حادثه هایی وجود دارد و نمی شود پیش بینی کرد. من سر یکی از کارها از اسب زمین خوردم و اسب با لگد زد مهره‌های گردنم به نخاعم فرو رفت. سمت راستم فلج شد. ۶ ماه گوشه خانه افتاده بودم. حالم خیلی بد شد و در نهایت جراحی کردم. به خیر گذشت. وقتی پروفسور صابری من را عمل کرد، گفت چطور با این وضعیت راه می رفتی!؟ نخاعت پاره شده بود! هزینه های زیادی دادم.

وی تصریح کرد: اگر کسی می‌تواند این کارها را تحمل کند و پنج سال سر «مختارنامه» و دو سال سر «یوسف پیامبر» بماند، فقط عشق است. اگر عشق نباشد نمی شود تحمل کرد. عاشق همه شخصیت هایی هستم که بازی کرده‌ام.

بیشتر بخوانید:

جدول پخش شبکه آی‌فیلم

در تعطیلات این هفته مختارنامه ببینید

ا.ا / ص.گ

نظر شما
ارسال نظر