پخش زنده
دانلود اپلیکیشن اندروید دانلود اپلیکیشن اندروید
English عربي
6878
-
الف
+

پرافتخارترین فیلم‌های فجر 39

پرافتخارترین فیلم‌های سینمایی جشنواره فیلم فجر 39 را بشناسید.

پرافتخارترین فیلم‌های سینمایی جشنواره فیلم فجر 39 را در این گزارش بشناسید.

به گزارش آی‌فیلم به نقل از روابط عمومی سی و نهمین جشنواره فیلم فجر، جشنواره فجر 39 در شامگاه 22 بهمن برگزیدگان خود را شناخت. شانزده فیلمی که در بخش مسابقه سودای سیمرغ اکران شدند همه فیلم‌هایی بودند که در بخش‌های مختلف نامزد داشتند.

فیلم‌های «یدو» با پنج سیمرغ و یک دیپلم افتخار، «بی‌همه‌چیز» با پنج سیمرغ، «ابلق» با چهار سیمرغ، «زالاوا» با سه  سیمرغ و یک دیپلم افتخار، «تک‌تیرانداز» و «روشن» هرکدام با دو سیمرغ و دو فیلم «مامان» و «روزی روزگاری آبادان» با یک سیمرغ، آثار موفق این دوره از جشنواره بودند. فیلم «مصلحت» نیز با یک دیپلم افتخار در کنار آثار موفق این دوره قرار گرفت.

«یدو» به کارگردانی مهدی جعفری و تهیه‌کنندگی محمدرضا مصباح در ژانر دفاع مقدس ساخته شده است و با 13 نامزدی پیشتاز دریافت جوایز بود. این فیلم در بخش‌های بهترین فیلم، بهترین کارگردانی، بهترین فیلمنامه اقتباسی، بهترین نقش اول زن، بهترین نقش اول مرد، بهترین فیلمبرداری، بهترین تدوین، بهترین موسیقی متن، بهترین صداگذاری، بهترین صدابرداری، بهترین طراحی صحنه، بهترین چهره پردازی و جلوه‌های ویژه میدانی نامزد شد که از این میان سیمرغ بلورین بهترین صدابرداری، بهترین صداگذاری، بهترین فیلمبرداری، بهترین کارگردانی، بهترین فیلم و دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش اول زن را از آن خود کرد.

فیلم «بی همه چیز» جدیدترین ساخته محسن قرایی در مقام کارگردان است که به تهیه‌کنندگی  جواد نوروزبیگی تولید شده است. این فیلم جزء پنج فیلم پرمخاطب سی و نهمین جشنواره فیلم فجر قرار گرفت. فیلم در شاخه‌های جلوه‌های بصری، طراحی لباس، طراحی صحنه، صدابرداری، صداگذاری، موسیقی متن، تدوین، فیلمبرداری، نقش مکمل مرد، نقش اول مرد، بهترین فیلمنامه اقتباسی، بهترین کارگردانی و بهترین فیلم نامزد شد و جوایز بهترین طراحی لباس، بهترین موسیقی متن، بهترین تدوین، بهترین فیلمنامه اقتباسی و جایزه ویژه هیئت داوران را کسب کرد.

بیشتر بخوانید:

اعلام اسامی نامزدهای جوایز فجر ۳۹

فیلم‌های منتخب مردمی در جشنواره فجر ۳۹

فیلم «زالاوا» نخستین ساخته ارسلان امیری، به تهیه‌کنندگی روح‌الله و سمیرا برادری که در 10 شاخه طراحی لباس، صدابرداری، صداگذاری، فیلمبرداری، نقش مکمل مرد، نقش اول مرد، فیلمنامه اقتباسی، کارگردانی، بهترین فیلم و کارگردانی اول نامزد دریافت جایزه شده بود نیز یکی از فیلم‌های موفق این دوره بود. «زالاوا» دیپلم افتخار بهترین فیلمبرداری، سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد، بهترین کارگردان فیلم اولی و بهترین فیلمنامه را به دست آورد.

فیلم «ابلق» جدیدترین ساخته نرگس آبیار به تهیه‌کنندگی محمدحسین قاسمی هم در 9 شاخه جلوه‌های بصری، چهره پردازی، طراحی صحنه، صدابرداری، نقش مکمل زن (برای دو بازیگر زن)، نقش اول زن، کارگردانی و بهترین فیلم نامزد دریافت جایزه شد که توانست سیمرغ بلورین بهترین جلوه‌های بصری، بهترین چهره‌پردازی، بهترین بازیگر نقش مکمل زن و بهترین فیلم از نگاه تماشاگران را از آن خود کند.

فیلم «روشن» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی روح‌الله حجازی در بخش‌های بهترین جلوه‌های ویژه میدانی، بهترین طراحی صحنه، بهترین فیلمبرداری و بهترین نقش اول مرد نامزد شد که توانست جایزه بهترین فیلمبرداری و نقش اول مرد را به دست آورد.

فیلم «تک تیرانداز» ساخته علی غفاری و تهیه‌کنندگی ابراهیم اصغری هم در بخش‌های بهترین جلوه‌های ویژه میدانی، بهترین صدابرداری و بهترین صداگذاری نامزد شده بود که توانست در بخش جلوه‌های ویژه میدانی و بهترین فیلم از نگاه ملی، سیمرغ بلورین دریافت کند.

بیشتر بخوانید:

پرونده جشنواره فیلم فجر ۳۹ بسته شد

برترین‌های سینمای ایران در جشنواره فجر۳۹

فیلم «روزی روزگاری آبادان» اثر حمیدرضا آذرنگ به تهیه‌کنندگی عبدالله اسکندری و علی اوجی نیز در بخش‌های طراحی صحنه، صداگذاری، فیلمبرداری، نقش مکمل زن، نقش اول مرد، فیلمنامه اقتباسی و کارگردانی اول نامزد دریافت جایزه بود که توانست جایزه بهترین طراحی صحنه را بگیرد.

فیلم «مامان» ساخته آرش انیسی نیز در پنج شاخه نقش مکمل مرد، نقش اول مرد، نقش اول زن، فیلمنامه و کارگردانی اول نامزد دریافت جایزه شد. این فیلم که تهیه‌کنندگی آن به عهده مجید برزگر بود، توانست جایزه بهترین نقش اول زن را از آن خود کند.

«مصلحت» ساخته سیاوش سرمدی به تهیه‌کنندگی محمدرضا شفاه در بخش‌های طراحی لباس، طراحی صحنه، موسیقی، تدوین، نقش مکمل مرد، نقش اول زن و کارگردانی نامزد شد و توانست دیپلم افتخار بهترین کارگردان فیلم اول را از آن خود کند.

فیلم‌های «ستاره بازی»، «شیشلیک»، «خط فرضی»، «گیجگاه»، «رمانتسیم عماد و طوبا»، «تی تی» و «منصور» هفت فیلمی بودند که علیرغم نامزد شدن در بخش‌های مختلف موفق به دریافت هیچ جایزه‌ای نشدند.

م ن/ ا ز

نظر شما
ارسال نظر